Dyregravvæde

Dyregravvæde | Totalentreprise

Bygherre: Nikolai Laier
Lokalitet: Blommenslyst
Byggeår: 2016

 

Vedligeholdelsesfri lade/værksted

Eksisterende staldlænger blev først revet ned for at give lys og udsigt fra stuehuset. Herefter er der opført 160 m2 lade til biler og værksted.

Bygningen er opført i stålspær, men det kan ikke ses nu, da spærene er gemt væk inde i væggen. Facaden er opmuret i samme stil som stuehuset. Bygherre ønskede, at bygningen blev vedligeholdelsesfri, og derfor står den i gule/brunlige facadesten - i stedet for pudset vægge som det ældre stuehus.

Der er lagt sorte cementsten og isat hvide sprossevinduer i samme stil som stuehuset, dørene har fået indfræsede sprosser, så de ligner gamle stalddøre. Til sidst er der lagt pikstensbelægning ind til bygningen.

 

Kig med indenfor

Kan vi hjælpe dig?

Står du foran et byggeprojekt - som privat eller erhverv, - er du altid velkommen til at ringe for råd og vejledning.

Ring  29 21 85 55

 

Medlem af Dansk Byggeri

dansk byggeri medlem af

toft entreprise logo transparent white

Kontakt

© 2017 Toft Entreprise A/S